Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ M.L.B. ]

12. 08. 2022. 09:37 >> 09:35

TURNIR U MONTREALU

Kirjos i Ože-Alijasim u četvrtfinalu, Pol izbacio Čilića

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se prošle noći u četvrtfinale mastersa u Montrealu pošto je pobijedio sunarodnika Aleksa de Minora sa 6:2, 6:3.

Dan nakon što je eliminisao prvog tenisera svijeta Danila Medvedeva, Kirjos je slavio protiv De Minora poslije samo 64 minuta igre.

Poslije 11 minuta igre vodio je sa 4:0 u prvom setu i do kraja prvog seta prepustio je dva gema protivniku. U drugom setu se vodila veća borba, De Minor je dva puta oduzeo servis Kirjosu, ali je trenutno 37. igrač svijeta imao odgovor na sve.

Kirjos će u četvrtfinalu igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača koji je bio bolji od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 6:7, 6:2, 7:6.

U četvrtfinale se plasirao i domaći teniser Feliks Ože-Alijasim koji je slavio protiv Britanca Kamerona Norija u dva seta sa 6:3, 6:4. Njegov rival u borbi za polufinale biće Norvežanin Kasper Rud koji je eliminisao Španca Roberta Bautistu Aguta sa 6:7, 7:6, 6:4.

Nakon što je eliminisao Španca Karlosa Alkarasa, Amerikanac Tomi Pol je bio bolji i od Hrvata Marina Čilića sa 6:4, 6:2 i u četvrtfinalu Montreala igraće protiv Britanca Danijela Evansa koji je pobijedio Amerikanca Tejlora Frica sa 7:6, 1:6, 7:5.

Španac Pablo Karenjo Busta slavio je protiv Italijana Janika Sinera sa 6:2, 6:4 i u četvrtfinalu će igrati protiv Britanca Džeka Drejpera kome je Francuz Gael Monfis predao meč osmine finala.

Svi parovi četvrtfinala mastersa u Montrealu:

Nik Kirjos - Hubert Hurkač
Kasper Rud - Feliks Ože-Alijasim
Pablo Karenjo Busta - Džek Drejper
Danijel Evans - Tomi Pol

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније