Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V. [ Beta ]

04. 08. 2022. 21:20 >> 21:15
2

NIJE VAKCINISAN PROTIV KORONE

Zvanično: Đoković ne igra u Montrealu

Srpski teniser Novak Đoković neće učestvovati na predstojećem masters turniru u Montrealu, saopštili su danas organizatori turnira.

Đoković ne može da se takmiči u Kanadi koja, kao i Sjedinjene Američke Države, ima pravilo da strani državljani koji nisu vakcinisani protiv korona virusa ne mogu da uđu u zemlju.

Direktor mastersa u Montrealu je Ežen Lajper je ranije ovog mjeseca izjavio da ne očekuje da će Đoković igrati na ovom turniru.

"Ili će kanadska vlada promijeniti pravila u vezi sa vakcinacijom ili će Đoković zasukati rukav i vakcinisati se. Mislim da nijedan od ovih scenarija nije realan", rekao je tada Lajper.

Šampion Vimbldona će iz istog razloga vjerovatno propustiti i masters turnir u Sinsinatiju, ali i Otvoreno prvenstvo SAD koje počinje 29. avgusta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније