Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

26. 05. 2022. 17:13   >>  17:10

ROLAN GAROS

Medvedev savladao Đerea, čeka ga Kecmanović

Rus Danil Medvedev plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobjedom nad srpskim teniserom Laslom Đereom 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 6:3.

Meč je trajao dva sata i 37 minuta igre.

Ruski teniser je sedam puta oduzeo servis rivalu i tako stigao do sigurne pobjede.

Prva dva seta Medvedev je sa po dva brejka riješio u svoju korist i tako stigao do sigurnog vođstva.

U trećem setu, Rus je tri puta stigao do brejka.

On će u narednom kolu igrati protiv Miomira Kecmanovića , koji je savladao Aleksandera Bublika iz Kazahstana sa 3:1, po setovima 4:6, 7:5, 6:2, 6:1

Kazahstanac je do vođstva stigao zahvaljujući brejku u 10. gemu prvog seta. Kecmanović je izjednačio nakon brejka u 11. gemu drugog seta.

Srpski teniser je do preokreta i pobjede stigao zahvaljući odličnoj igri u trećem i četvrtom setu. U njima je Kecmanović čak šest puta oduzeo servis protivniku, dozvolivši Bubliku da napravi svega jedan brejk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније