Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

26. 10. 2024. 12:29 >> 12:34
Čitaj mi:

LOVĆEN POČINJE EVROPSKU AVANTURU

Popović pred dvomeč sa Bakijem: Moja ekipa je mlađa i poletnija, tu vidim našu šansu

Rukometaše Lovćena nakon tri utakmice u domaćem prvenstvu očekuje dvomeč u Evropi sa azerbejdžanskim Bakijem u okviru EHF Evrokupa.

Dogovorom dva kluba oba meča, koja se igraju danas i sjutra će se odigrati na Cetinju.

Ekipa kakva je Baki je prava rukometna egzotika ali i nepoznanica što je potvrdio i trener Filip Popović.

"Imali smo dosta problema pri samoj analizi protivnika jer nemamo puno materijala tj videa. Znamo da su dosta iskusna ekipa koja gaji ne baš brzi rukomet i tu vidim prednost moje ekipe koja je dosta mlađa i poletnija", kazao je trener Cetinjana koji ičekuje pobejdu i prolazak u sljedeću rundu.

"Očekivanja su uvijek ista kad je RK Lovćen u pitanju a to je pobjeda u svakoj utakmici i naravno prolaz u sljedecu rundu".

Sama činjenica da se oba meča igraju na Cetinju će po njemu biti dodatni motiv za njegove igrače.

Lovćen je u domaćem prvenstvu zabilježio tri pobjede, ali Popović nije zadovoljan igrom svojih pulena.

"Prije svega pristupom ekipe. Motiva je falilo očigledno što se u budućnosti siguran sam neće dešavati. Dosta novih igrača je pristupilo i još tražimo pravu formu i ubijeđen sam kad se sve kockice poslože da ćemo igrati moderan i brz rukomet, što je moj cilj", kazao je Popović.

Interesantno, posljednja pobjeda Lovćena bila je protiv Trambleja, kada je današnji trener bio igrač. Na toj utakmici je postigao tri gola.

"Sjećam se te pobjede i eto malo je simptomatično. Tada na parketu kao igrač, sad u ulozi šefa stručnog štaba. Vrijeme je za novu evropsku pobjedu", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније