Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

24. 10. 2024. 13:22 >> 13:22
Čitaj mi:

provjera forme

Crna Gora sjutra sa Hrvatskom brusi formu, veliki povratak Đurđine Jauković

Više od pola godine "lavice" nisu odigrale nijednu utakmicu. Sjutra će se konačno naći na terenu protiv Hrvatske a to će ujedno i biti debi nove selektorke Suzane Lazović ali i odlična provjera trenutne forme pred učešće na Evropskom prvenstvu i premijerni meč protiv Srbije koji je na programu 29. novembra u Debrecinu.

Duel u Prelogu će biti poseban i za jednu od najboljih igračica nacionalnog tima Đurđinu Jauković koja će poslije skoro dvije godine i nezaboravnog meča za bronzanu medalju na EHF Euro 2022 protiv Francuske, biti u sastavu „lavica“, nakon što se oporavila od teške povrede i nedavno vratila na teren u dresu rumunskog ĆSM Bukurešta.

" Ponekad se zapitam da li je moguće da su prošle dvije godine od posljednje utakmice u dresu reprezentacije. Ponoviću ono što sam rekla mnogo puta, a to je činjenica da je posebna čast nositi dres sa državnim grbom i da je reprezentacija potpuno druga priča u odnosu na klub. S nestrpljenjem sam očekivala ovaj trenutak i posebna je emocija uoči prvog meča koji ću odigrati u dresu Crne Gore nakon skoro dvije godine. Srećna sam što sam napokon tu, jer nije bilo lako pratiti sve to sa tribina, iako sam pokušavala da u svakom trenutku budem uz djevojke tokom oporavka od povrede. Radujem se i utakmici protiv Hrvatske i velikom izazovu koji nas za nešto više od mjesec očekuje na Evropskom prvenstvu", kaže Jauković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније