Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

24. 10. 2024. 10:57 >> 10:58
Čitaj mi:

podgorica

U vrtiću „Đina Vrbica“ djeca uče prve rukometne korake

Druga sezona projekta „Razvoj rukometa u vrtićima“ koji Rukometni savez Crne Gore sprovodi od marta, uz podršku Evropske rukometne federacije (EHF), organizuje se u vrtiću „Đina Vrbica“ u Podgorici.

Naši treneri Bobana Krstović, Zorica Đurović i Bojan Deletić svake sedmice održavaju časove sa više od 50 djece u tom vrtiću.

To su brojke za drugu sezonu projekta koji je izazvao sjajne reakcije kako djece i roditelja, tako i osoblja vrtića i cjelokupne javnosti, ali i zavrijedio najviše ocjene EHF-a.

U saradnji sa CS Cassiopeia pripremljena je i jedinstvena bojanka rukoMEtić, koja će uz druge aktivnosti projekta, podstaći djecu na bavljenje sportom i razvoj kreativnosti.

Projekat je institucionalno podržalo Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija.

Djeca uzrasta od tri do šest godina u prilici su da se od eminentnih trenera, sadašnjih i bivših reprezentativaca, kroz navedeni projekat, upoznaju sa rukometom, nauče prve rukometne korake i već od najmlađih dana razvijaju ljubav prema našem sportu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније