Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

27. 09. 2024. 09:40 >> 09:40
Čitaj mi:

na još dvije godine

Produžena saradnja sa kompanijom SBbet

SBbet će i u naredne dvije godine imati posebno mjesto na opremi reprezentativnih selekcija, a elitni rang takmičenja će nositi naziv SBBet Prva muška, odnosno SBbet Prva ženska liga.

Novi ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije SBbet Aleksandar Špadijer.

„Posebno je zadovoljstvo kada potpisujemo ugovor sa kompanijom koja je među prvima postala partner Saveza, nakon dolaska novog rukovodstva. Za SBbet mogu da kažem da je sada već tradicionalni partner Saveza. Drugi put potpisujemo dvogodišnji ugovor, čime saradnju izdižemo na još viši nivo, jer potvrđujemo da razmišljamo na duže staze, za dobrobit crnogorskog rukometa, te zadržavanje prestižnog mjesta koje imamo na evropskoj mapi. “SBbet” će dakle, i u naredne dvije godine podržavati aktivnosti reprezentativnih selekcija, a naziv sponzora će biti u nazivu Prve lige u obje konkurencije. Zahvaljujem kompaniji “SBbet” i vlasniku, g-dinu Aleksandru Špadijeru na kontinuiranoj i iskrenoj podršci koju nam pružaju, uz nadu da ćemo kao i do sada, obostrano biti zadovoljni saradnjom”, kazao je Kapisoda.

Izvršni direktor kompanije SBbet Aleksandar Špadijer kazao je da su u toj kompaniji zadovoljni što petu godinu zaredom nastavljaju da kao generalni sponzor podržavaju RSCG.

„Izuzetno smo zadovoljni što ćemo tu saradnju produžiti na još dvije godine. Kao lider u oblasti sportskog klađenja u Crnoj Gori, kompanija SBbet uvijek je bila posvećena promovisanju sportskih vrijednosti i pružanju podrške lokalnim sportskim zajednicama. Naša vizija je mnogo šira od same industrije klađenja – vjerujemo u društvenu odgovornost i ulogu koju kompanije poput naše mogu imati u unaprjeđenju sporta i sportskih aktivnosti. Ovim produženjem ugovora želimo da još jednom potvrdimo našu posvećenost razvoju rukometa u Crnoj Gori, ali i da inspirišemo mlade da se bave sportom i razvijaju timski duh. Svjesni smo važnosti kontinuirane podrške sportu i ponosni smo što smo dio ove priče. Radujemo se svim budućim uspjesima crnogorskog rukometa i uvjereni smo da ćemo zajedno ostvariti velike rezultate u narednom periodu,” kazao je Špadijer.

Početkom novembra ,,lavovi’’ počinju kvalifikacije za EHF Euro 2026, a krajem tog mjeseca startuje takmičenje na koje Crna Gora putuje sa velikim ambicijama.

Naime, Evropsko prvenstvo za rukomtašice održaće se od 28. novembra do 15. decembra, a naše ,,lavice“ brane bronzanu medalju osvojenu prije dvije godine u Ljubljani.

SBbet će sa zadovoljstvom podržavati ,,lavove i ,,lavice na putu da naprave još jedan evropski uspjeh, a iz kompanije pozivaju sve ljubitelje sporta da prate aktivnosti na društvenim mrežama, jer ih očekuju brojna iznenađenja, nagrade i sjajne sportske priče.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније