Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

15. 09. 2024. 16:30 >> 16:31
Čitaj mi:

TRI GOLA NA DEBIJU U LŠ

Pozitivna stvar u teškom porazu - Nina Ramusović

Odavno Budućnost nije ono što je bila u evropskom rukometu i veliko je pitanje da li će ove sezone, koja je osuđena na propast prije nego što je i počela, osvojiti i bod u Ligi šampiona.

Koliko će "plavima" biti teško vidjelo se danas u "Morači", gdje su poražene od Bresta 35:22, ali je bilo i pozitivnih stvari, prije svih zbog učinka 17-godišnje Nine Ramusović.

Mlađa sestra bivše crnogorske reprezentativke Eme Alivodić (ranije Ramusović), koja je bila prinuđena da završi karijeru sa 27 godina zbog teških povreda koljena, dokazala je zašto se smatra najvećom nadom našeg rukometa.

Djevojka koja je takođe prošla kroz tešku operaciju koljena je mnogo puta do sada dokazala kakav je talenat, a sa tri gola na debiju u Ligi šampiona je najavila da bi u budućnosti mogla da bude jedan od stubova Budućnosti, ali i nacionalnog tima.

"Srećna sam što sam danas bila ovdje i što mi je šefica stručnog štaba dala šansu da igram Ligu šampiona. Nastaviću da se trudim i borim, a nadam se da ćemo kao ekipa bolje proći na sljedećoj utakmici", rekla je mlada Beranka.

Iako je igrala protiv znatno iskusnijih i fizički jačih od sebe, ni u jednom trenutku se nije uplašila.

"Prvi put igram Ligu šampiona, ostale igračice su sve dosta starije od mene, ali ne mogu da opišem koliko sam srećna zbog debija. Još jednom hvala treneru što mi je dala priliku, a mislim da mogu da igram na ovom nivou. Moram još više da radim i trudim se da budem još bolja", poručila je kadetska reprezentativka Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније