Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

14. 09. 2024. 12:25 >> 12:30
Čitaj mi:

pred meč sa brestom

Pavićević: Posebne emocije pred meč u Morači, Brest odlična ekipa

Rukometašice Budućnosti sjutra nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona - nakon poraza u Bukureštu od Rapida čeka ih duel pred svojim navijačima protiv Bresta i to u dvorani "Morača".

Ivona Pavićević izabrana je u tim prvog kola elitnog takmičenja, o meču sa timom iz Francuske kaže da se raduje povratku u Moraču.

“Sa nestrpljenjem očekujemo ovaj meč, poslije toliko godina se vraćamo u Moraču za koju nas veže neka posebna energija i emocija, sigurno da će biti dobar meč. Brest je odlična ekipa, sa vrhunskim igračicama, ali smatram da su svi zaustavljivi i da ćemo igrati našu igru na našem terenu. Nećemo im dozvoliti da igraju njihovu igru. I u napadu i u odbrani moramo biti na nivou. Posebno u napadu moramo odigrati pametno, strpljivo i sa što manje tehničkih grešaka”, rekla je rukometašica Budućnost.

Istakla je Pavićević da Brest ima dosta dobrih igračica na čelu sa Anom Vjahirevom.

“Imaju dosta dobrih igračica. Vjahireva je jedna od najboljih i od nje sve zavisi i sve kreće. Imaju odlična krila, ali imamo i mi. Fokusiraćemo se na sebe, da oni razmišljaju o nama, a ne mi o njima”.

Nada se i punim tribinama i podršci u meču sa sjutrašnjim rivalom.

“S obzirom da smo odigrali odlično ovaj turnir, imale i dobru utakmicu protiv Rapida, vjerujem da su ljudi vidjeli našu energiju, zalaganje, davanje i da će doći da nas podrže u većem broju. Pogotovo što se vraćamo u Moraču, to bi nam bio nekako samo dodatni vjetar u leđa”, zaključila je Pavićević.

Golmanka Armel Atingre očekuje veliku borbu.

“Biće velika borba. Moramo biti pametnije i smirenije. Biće ovo teška sezona za nas, ali moramo da imamo atmosferu za borbu i da na svakom treningu sve jače i više radimo”, kazala je Atingre.

Duel Budućnost - Brest je sjutra od 14 sati uz prenos na TVCG2. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније