Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B. [ Pobjeda ]

10. 09. 2024. 08:23 >> 08:52

suzana lazović ima povjerenja u milenu

Milena Raičević se vraća u reprezentaciju

Rukometašica Milena Raičević pozvana je na okupljanje reprezentacije Crne Gore 23. septembra u okviru EHF sedmice, piše Pobjeda.

Nakon što je bila precrtana za Svjetsko prvenstvo krajem prošle godine i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, i nakon što je Bojanu Popović zamijenila selektorka Suzana Lazović, na adresu rukometašice iz rumunskog Rapida stigao je poziv za reprezentaciju.

"Priča oko reprezentacije nije završena, niti sam se pitala o posljednjim izostancima. Ali, kao što sam i tada kazala, reprezentacija je svetinja i uvijek ću davati sve od sebe ko god da vodi tim. Moje srce je uz moju zemlju i sa najvećom emocijom ću uvijek igrati. Radujem se povratku tamo, prije svega, gdje mi je mjesto. Ljubav će se nastaviti dokle god budem imala snage da dajem sve od sebe, prije svega za svoju zemlju" – istakla je Raičević.

Milena ne krije da je iza nje veoma težak period.

"Bio je to težak period, teži od svega onoga što se dešavalo u Budućnosti. Ali, kako onda tako i sada, neke ljude ne treba pominjati. Okrenula sam novu stranicu. Porodici ću još jednom ispuniti želju, a koja je bila od prvog dana uz mene, da igram za Crnu Goru. Srećna sam i zbog sreće mojeg djeteta koje će ponovo gledati majku u dresu reprezentacije i radovati se svakom golu, asistenciji i pobjedama", rekla je Raičević.

Raičevićeva je sa Rapidom u decembru prošle godine potpisala ugovor na dvije i po godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније