Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R. [ ŽRK Budućnost ]

08. 09. 2024. 18:24 >> 18:31
Čitaj mi:

nakon poraza

Savić: Moramo da budemo zadovoljne, djevojke su pokazale borbenost

Rukometašice Budućnosti porazom su otvorile novu sezonu u Ligi šampiona - bolji je bio Rapid u Bukureštu 32:27. Igračice su pokazale borbenost i na tome im treba odati priznanje, iako rezultat nije bio pozitivan, kazala je Maja Savić, prva saradnica šefice stručnog štaba Budućnosti Bojane Popović.

"Moramo da budemo zadovoljne iako smo poražene. Ovo je veoma teška sezona za nas, jer imamo veliki broj mladih igračica, ali su se danas borile tokom čitavog meča. U prvom poluvremenu je igra bila na zadovoljavajućem nivou, u nastavku je bilo nekoliko situacija sa pivotkinjom Kasomom koje nijesmo riješile onako kako smo željele. Tih par situacija na kraju je odlučilo pobjednika. Djevojke su se borile i na tome im treba odati priznanje" kazala je Savić.

Jelena Radivojević je odigrala odličan meč i šest puta je zatresla mrežu rivala.

"Znale smo da će biti teško u Bukureštu, imaju sjajne navijače i uvijek se radujem da igram na ovom terenu. Mislim da svaki tim uživa kada igra ovdje, to je veliki adut za domaćina, ali i pritisak za protivnika. I ovaj meč je bio težak, kao što će biti i svaki u veoma jakoj grupi u kojoj se nalazimo, ali idemo korak po korak, sa željom da izvučemo maksimum u ovom sastavu" kazala je Radivojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније