Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

12. 08. 2024. 21:44 >> 22:13

EP -RAZIGRAVANJE OD 17. DO 24. MJESTA

Kadeti remizirali sa Rumunijom

Drugi remi rukometaša Crne Gore na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Podgorici.

Na startu razigravanja za plasman od 17. do 24. mjesta, generacija koju predvodi trener Filip Popović igrala je neriješeno protiv Rumunije (21:21) u dvorani „Verde“.

Do boda koji bi mogao da ima veliki značaj u borbi za opstanak u elitnom rangu, naša reprezentacija došla je golom Petra Radoičića iz sedmerca, koji je izboren u posljednjim trenucima meča.

Ponovo je viđena dramatična završnica, iako je Crna Gora odigrala i četvrti meč u kojem je bila ravnopravan ili u prednosti u većem dijelu meča. Tako je u finišu prvog poluvremena vodila i 12:8.

Početak drugog poluvremena pripao je Rumunima koji su preokrenuli, imali i dva gola viška, ali se ušlo u neizvjesnu završnicu, u kojoj je Crna Gora mogla i do pobjede, a na kraju je morala da se spašava poraza. Slično je bilo i u duelu protiv Farskih Ostrva u grupnoj fazi. Kao i tada, sreća nije bila na našoj strani, pa je remi morao da zadovolji mlade „lavove“.

Upravo su Radoičić i Vuk Lalošević bili najefikasniji u našem timu sa po četiri gola, Balša Ćirović je imao devet, a Bogdan Miljenović šest odbrana.

U drugom meču novoformirane grupe u razigravanju za plasman od 17. do 24. mjesta, Poljska je savladala Izrael 38:37.

Izrael je naredni protivnik naše selekcije i to u utorak u 17 sati u dvorani „Verde“

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније