Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 08. 2024. 17:40 >> 17:40

Crnogorske rukometne sudije

Pavićević i Martinović novi sudijski par EHF-a

Crnogorske rukometne sudije Milica Pavićević i Slađana Martinović dobile su značku Evropske rukometne federacije (EHF), saopšteno je iz Zajednice rukometnih sudija Crne Gore.

Pavićević i Martinović su na nedavno održanom B prvenstvu Evrope za igrače do 20 godina na Kosovu, sudile četiri meča, uključujući i četvrtfinale (Estonija - Slovačka) i polufinale (Finska - Letonija).

Opravdale su ukazano povjerenje na svim utakmicama i zaslužile značku EHF-a, čime su postale šesti sudijski par iz Crne Gore sa tim zvanjem.

Značku EHF-a od ranije imaju Ivan Pavićević – Miloš Ražnatović, Novica Mitrović – Miljan Vešović, Bogdan Kaluđerović - Ivan Vujačić, Stefan Ivanović – Marko Vujisić i Jelena Vujačić - Anđelina Kažanegra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније