Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

03. 08. 2024. 19:00 >> 19:09

Danijela Pavićević Škara se vraća rukometu

Danijela Pavićević Škara, vratila se rukometu - ona je dogovorila saradnju sa Tivtom, sa kojim će potpisati jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje.

Ona je svoje prve rukometne korake napravila u Budućnosti. Igra na bekovskoj poziciji, a sa samo 16 godina, potpisala je svoj prvi profesionalni ugovor za njemački Šverin, što je bio početak njenog internacionalnog uspona. Njena rukometna avantura potom se nastavila u Bosni i Hercegovini, gdje je igrala za Goražde i Jedinstvo iz Tuzle.

Nakon pauze koja je uslijedila zbog porođaja, Nela se vraća rukometu sa više želje i volje nego ikada.

Tivat se takmiči u Prvoj crnogorskoj ligi. Ambicije kluba su velike, a njihov povratak na evropsku scenu potvrđuje ozbiljnost njihovih planova. U okviru evropskih takmičenja, Tivćanke će odmeriti snage sa turskim klubom Bursa.

“Želja i volja za rukometom nikada nisu bili upitni. Sada su veći nego ikada. Odlučila sam da se vratim u ekipu iz Tivta, jer verujem u naš potencijal i ciljeve kluba. Ponosna sam što ćemo imati priliku da igramo u Evropi”, izjavila je Nela.

Prva utakmica između Tivta i Burse zakazana je za 5. ili 6. oktobar u Tivtu, dok će se revanš odigrati nedelju dana kasnije.

Njen povratak rukometu donijeće novu energiju ekipi Tivta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније