Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

29. 07. 2024. 16:59 >> 17:02
Čitaj mi:

ČETIRI IGRAČICE OTIŠLE

Budućnost počela pripreme, Đurđina Jauković u ĆSM Bukureštu

Nakon najburnijih dana u klupskoj istoriji, rukometašice Budućnosti su i zvanično počele pripreme 10 dana kasnije nego što je planirano.

Stručni štab na čelu sa trenerom Bojanom Popović na prvom treningu na raspolaganju je imao 15 igračica, a do kraja sedmice ekipi će se priključiti i dva pojačanja - golmanka Sakura Hauge i pivot Klara Monti Danijelson.

Nakon što je Glavni grad prošle sedmice preuzeo osnivačka prava nad ŽRK Budućnost stvoreni su uslovi da "plave" počnu pripreme za novu sezonu, koju otvaraju 8. septembra gostovanjem Rapidu u Bukureštu.

Kompletne pripreme biće odrađene u Podgorici.

Od osam planiranih pojačanja za narednu sezonu, u klubu su pored Hauge i Danijelson ostale i crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Nina Bulatović.

Najzvučnije nesuđeno pojačanje, Đurđina Jauković, potpisala je za ĆSM iz Bukurešta i tako se u Rumuniji pridružila djevojkama sa kojima je u narednoj sezoni trebalo da bude saigračica u Budućnosti - Valeriji Kirdjaševoj (Glorija Bistrica) i Aisatu Kujate, sa kojom je bila u Brestu, a sada će biti gradske rivalke, jer je francuski desni bek u Rapidu.

Papire je uzela i švedska organizatorka igre, Dženi Karlson, koja će igrati za danski Nikebing.

Ugovore su produžile crnogorske reprezentativke Armel Atingre, Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Andrijana Popović, Tanja Ivanović, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović, te Bugarka Mari Plamenova Tomova.

U Budućnosti ostaju i djevojke koje su priključene iz filijale Rudara - Jelena Vukčević i Dunja Radević, a u narednoj sezoni prvom timu priključuju se i Nikolina Marković, Maša Kuzmanović i gomanka Marija Marsenić.

Stručni štab je ostao nepromijenjen, pa će prva saradnica Bojane Popović biti Maja Savić, trener golmana je Novak Ristović, a za kondiciju će biti zadužen Milivoje Đurđić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније