Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

15. 06. 2024. 14:27 >> 14:26

RSCG: Šarkić oličenje posvećenosti i strasti prema fudbalu

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda uputio je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije Matije Šarkića.

Šarkić je preminuo jutros u Budvi u 27. godini.

"Sa velikom tugom i nevjericom primili smo vijest o preranom odlasku Matije Šarkića, golmana crnogorske reprezentacije.

U ovim teškim trenucima za crnogorski sport, u ime Rukometnog saveza Crne Gore i u svoje ime, upućujem najiskrenije saučešće Matijinoj porodici, prijateljima i cijeloj fudbalskoj zajednici.

Zauvijek ćemo pamtiti njegovu energiju, talenat i doprinos crnogorskom fudbalu. Profesionalac na terenu, primjer pravog sportiste i van njega, Matija je bio oličenje posvećenosti i strasti prema fudbalu.

Prije samo deset dana u Briselu je oduševio fudbalsku Evropu, a njegove nezaboravne odbrane protiv Belgije, jedne od najboljih reprezentacija na svijetu, zauvijek će ostati urezane u sjećanju svih nas.

Njegova prerana smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za crnogorski sport, njegovu porodicu, prijatelje, saigrače, i sve koji su ga poznavali“, navodi se u telegramu koji je upućen predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније