Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.. N.

07. 06. 2024. 23:16 >> 23:19
Čitaj mi:

STIŽE U REDOVE NOVOG PRVOLIGAŠA

Miloš Božović treći put u Mađarskoj, Đer nova stanica

Nakon tri godine u francuskom Ivriju, Miloš Božović uskoro počinje treću avanturu u Mađarskoj, jer je potpisao za novog prvoligaša Đer.

Dugogodišnji crnogorski reprezentativac, koji je kod posljednjeg selektora Vlada Šole pao u drugi plan, ostavio je dubok trag u Tatabanji, za koju je igrao od 2016. do 2021. godine uz kratkotrajnu epizodu u Zagrebu.

"Kada me je uprava Đera pozvala i predložila mi planove i ideje za sljedeću sezonu, postao sam veoma zainteresovan. Đer je klub koji želi da raste i razvija se sljedećih godina, osjetio sam da će mi to biti izazov. Imam mnogo iskustva igranja u Mađarskoj i vjerujem da mogu da pomognem klubu da napreduje, kao i mladim igračima. Imaćemo dobru kombinaciju starijih i mladih igrača. Nadam se da će navijači uživati na našim utakmicama i da ćemo zajedno slaviti dosta pobjeda", rekao je 29-godišnji Budvanin.

Zanimljivo je da je Božović u posljednjem meču sačuvao Ivri u francuskoj Starligi, i to tako što je u direktnom obračunu za opstanak sa šest golova srušio Saran u gostima (29:27).

Zbog toga će Luka Radović i Nikola Matović, koji stiže za sljedeću sezonu, morati da igraju u drugom rangu francuskog rukometa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније