Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

05. 06. 2024. 14:47 >> 16:52
Čitaj mi:

kotor

Dogovoreno formiranje rukometnog kluba u Kotoru

Rukometni klub Kotor biće obnovljen, to su danas dogovorili gradonačelnik Kotora Vladimir Jokić i jedan od najboljih crnogorskih rukometaša Vasko Ševaljević.

Novoformirani klub, kako je najavljeno, biće u vlasništvu Opštine Kotor.

Predviđeno je da Ševaljević bude predsjednik kluba kao i rukovodilac stručnim sektorom, kako bi znanjem i iskustvom značajno doprinio njegovom kvalitetnom razvoju.

Opština Kotor finansijski i logistički podržaće sve klupske aktivnosti i inicijative na popularizaciji ovog sporta, koji ima bogatu i dugu tradiciju u Kotoru. Najprije će biti formirane mlađe selekcije, a već od 1. septembra krenuće upis djece svih uzrasta.

Obnavljanjem rukometnog kluba Opština Kotor nastavlja sa značajnim unapređenjem sporta u Kotoru, što potvrđuju i nedavni uspjesi Vaterpolo plivačkog kluba „Primorac“, Fudbalskog kluba „Bokelj“ i Košarkaškog kluba „Kotor“ koji su u vlasništvu lokalne samouprave, kao i Ženskog odbojkaškog kluba „Gimnazijalac“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније