Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.N

24. 05. 2024. 18:40 >> 18:41

heroj politehnike iz temišvara

Milošević donio opstanak i zaslužio novi ugovor

Ubrzo poslije rastanka sa Lovćenom, Peru Miloševiću je stigla ponuda iz kluba u kojem je ostavio neizbrisiv trag - Politehnike iz Temišvara.

Rumunski klub, kojem je 62-godišnji Cetinjanin 2019. donio prvi trofej od 1991, bio je u očajnoj situaciji, jer je bio pretposljednji na tabeli i imao veoma težak raspored.

Ali, poslije teškog početka Milošević je sklopio kockice, upisao četiri pobjede na devet utakmica, uključujući i dvije u gostima nad direktnim rivalima za opstanak - Sigišoarom i Vasluijem.

Uzgred, kod kuće je srušio vicešampiona Konstancu i trećeplasirani Minaur iz Baja Marea, pa je osvojio 10. mjesto i izborio direktan opstanak. Naruku mu je išao i remi Steaue protiv Turde, pa će tim Nemanje Grbovića i Vaslui Aleksandra Glendže igrati baraž za opstanak, dok su ispali Sigišoara i Kluž.

Sjajna završnica sezone je donijela Miloševiću i novi ugovor, pa će u klubu i gradu u kojem se osjeća kao kod kuće ostati do 2026, uz mogućnost produžetka saradnje do 2027.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније