Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

12. 05. 2024. 13:15 >> 13:15
Čitaj mi:

"LAVOVI" JURE MINUS ŠEST

Šola: Ne smijemo da mislimo o razlici, već hladne glave da uđemo u meč

Crnogorsku rukometnu selekciju čeka jedan od najtežih zadataka u istoriji. "Lavovi" danas u "Morači" moraju da savladaju Italiju u revanšu baraža sa sedam golova razlike, da bi otišli na Svjetsko prvenstvo. Selektor naše reprezentacije Vlado Šola vjeruje da šest golova minusa iz Konversana (32:26), nije nepremostiva prepreka za njegovu ekipu, ta da će u januaru treći put igrati na smotri najboljih selekcija planete.

"Prije svega, želim da kažem u Italiji nismo odigrali ni blizu onoga kako znamo. Razlozi za to više nijesu ni bitni, jer u sportu se čovjek mora dokazivati iz dana u dan. Vjerujem u ekipu i to da ćemo pobijediti Italiju sa više od šest razlike", kazao je naš selektor i dodao:

"U Konversanu nismo bili fokusirani, zbog toga smo gubili lopte i duele. U revanšu to moramo da popravimo, mislim da je to najvažnije, ukoliko želimo da odemo na Svjetsko prvenstvo. Moram da kažem da nas Italijani nisu iznenadili, znali smo da će igrati duboku zonu. Jednostavno bili smo umorni, zato smo gubili duele jedan na jedan ", istakao je Šola.

On ističe da ekipa ne osjeća pritisak, te da ne smije da razmišlja o razlici koju mora da nadoknadi.

"Teško je predvidjeti kako će se utakmica odvijati. Može se dogoditi i da gubimo tokom meča, ali da na kraju prođemo dalje. Ne smijemo da razmišljamo o razlici, već da uđemo hlade glave u meč, da kontrolišemo emocije. Moramo da razmišljamo o tome kako da odigramo najbolje što možemo. Podrška publike je dobrodošla, to veoma znači mojim momcima", zaključio je strateg naše reprezentacije.

Meč u "Morači" počinje u 17.30 časova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније