Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

12. 04. 2024. 13:18 >> 15:27
Čitaj mi:

kvalifikacije za olimpijske igre

Klikovac: Biće to utakmica života

Prva prepreka je savladana, crnogorske rukometašice su sinoć pobijedile selekciju Paragvaja 30:25 na startu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta.

Ali, Južnoamerikanke su pokazale da nisu tu slučajno došle.

Dosta muke su zadale "lavicama", pa se nakon meča postavljalo pitanje da li Crna Gora sa ovakvom igrom može do Pariza.

Da poprave igru imaju priliku već u subotu kada im na crtu staje Njemačka, apsolutni favorit na ovim kvalifikacijama. Eventualna pobjeda "lavica" značila bi i put u Pariz na Olimpijske igre. Bobana Klikovac ističe da spremno dočekuju Njemačku. 

"Najbitnije je da smo sve zdrave završile sinoćnji meč i da smo naravno dobile, to je najvažnije. Kako je utakmica protekla sada to više nije ni bitno. Okrećemo se Njemačkoj, veoma bitan me;, fokus mora biti na nivou i moramo dati sve od sebe jer će to biti utakmica života. Mislim da je to najbitnije, i da ćemo to sjutra pokazati na terenu. Njemačka ima sjajnu bekovsku postavku, biće to težak posao, ali 60 minuta je tu, moramo da damo sve od sebe, nadam se da ćemo to odraditi na najvećem mogućem nivou", poručila je Klikovac.

Meč protiv Njemačke naša selekcija igra u subotu od 14.15 časova, prenos je na TVCG2, specijalna emisija počeće u 13.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније