Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

04. 03. 2024. 10:21 >> 10:21
Čitaj mi:

NAKON PORAZA

Bregar: Fantastična atmosfera, Crna Gora iskusnija

Ženska rukometna selekcija Crne Gore savladala je reprezentaciju Srbije (26:25), drugi put u četiri dana I sa prve pozicije obezbijedila put na Evropsko prvenstvo. Selektor Srbije, Uroš Bregar, osvrnuo se na kraju meča i na atmosferu u dvorani.

”Vratio bih se na trenutak u Zrenjaninu i istakao bih da mi se u obije utakmice izuzetno dopala fer i sportska atmosfera, kao i navijača u Crnoj Gori . Srbija je odigrala dva fenomenalna meča. Nemamo to iskustvo koje ima Crna Gora, nemamo puno igračica koja igra Ligu šampiona ili klub iz Srbije sa zapaženim nastupom u Evropu.

Istakao je da ostaje žal što nisu uspjeli da osvoje makar bod, ali i da je bilo teško igrati posle spektakla koji su priredili navijači Crne Gore.

“Tužno je što smo bez boda iz dve utakmice, a gol razlika minus dva. Sa druge strane, ponosan sam na to kakav su otpor djevojke pružile jer je pitanje bilo posle uvodnog spektakla koji su priredili navijači, koliko će dugo održati, a one su bile konkurentne do samog kraja”, rekao je Bregar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније