Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 03. 2024. 16:20 >> 17:18
Čitaj mi:

"LAVICE" DOČEKUJU SRBIJU

Savić: Da na najbolji mogući način završimo ovu sedmicu

Pomoćni trener u stručnom štabu naše rukometne reprezentacije Maja Savić kazala je da će učiniti sve da ovo okupljanje završe na najljepši način.

"Lavice" sjutra dočekuju Srbiju i pobjedom bi osigurale prvo mjesto u grupi u kvalifikacijama za EP.

U duelu istih rivala prije dva dana, slavila je naša selekcija golom Itane Grbić 31:30.

"Želimo da na najbolji mogući način završimo ovu sedmicu. Očekivali smo tešku utakmicu u Zrenjaninu, ali se u tom meču vidjelo koliko smo dobar tim. Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, u drugom je bio malo neujednačen sudijski kriterijum, ali to je tako uvijek kada se gostuje. Ipak, dobro je da to prođemo, jer nas u aprilu čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre", kazala je Savić.

Istakla je da Srbija sigurno neće doći sa "bijelom" zastavom u Podgoricu.

"Normalno je i sportski da Srbija traži pobjedu ovdje, ali naša želja je da i sjutra slavimo", kazala je Savić.

Naša golmanka Armel Atingre kazala je da će baš kao i u Zrenjaninu biti velika borba za dva boda.

"Vjerujem da ćemo odigrati još bolje nego u Zrenjaninu, jer sada imamo prednost domaćeg terena. Očekujem veliku borbu. Nisam iznenađena njihovom igrom u prvom duelu, mečevi između nas su uvijek specifični", kazala je Atingre.

Tanja Ivanović je istakla da ekipa jedva čeka da meč počne.

“Nije bilo lako igrati u Zrenjaninu, ali smo dobro počeli, odbrana je bila na vrhunskom nivou. U drugom dijelu pala je naša odbrana, ali raduju dva osvojena boda. Očekujemo težak i zahtjevan meč, raduje što će dvorana biti puna i očekujemo da će biti meč za uživanje. Srbija nas nije iznenadila, deset ili jedan razlike bitni su bodovi, i nadam se da ćemo ih osvojiti i sjutra“, rekla je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније