Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

27. 02. 2024. 11:44 >> 11:46
Čitaj mi:

NOVA "LAVICA"

Atingre: Saigračice imaju povjerenje u mene, to mi je najvažnije

Nova reprezentativka Crne Gore Armel Atingre, kazala je da tim vjeruje u nju, te da joj je to najvažnije.

Atingre je inače, od 2020. godine članica Ženskog rukometnog kluba Budućnosti. U prethodne tri i po godine bila je jedna od najboljih igračica "plavih" u EHF Ligi šampiona i spada u red najboljih čuvarki mreže u Evropi.

"Iskreno sam srećna što su me država i moje nove saigračice i stručni štab prihvatile kao novog člana reprezentacije Crne Gore. Mislim da imaju povjerenje u mene i da me žele u timu, to je za mene najvažnije", kazala je Atignre.

Ona će debitovati za našu selekciju u četvrtaku duelu protiv Srbije u Zrenjaninu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Veoma sam uzbuđena što počinjem novu priču i iskreno vjerujem da se borbeni duh koji krasi crnogorski tim, poklapa sa mojim.Neka nam je srećan početak ove lijepe priče", istakla je Atingre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније