Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

06. 12. 2023. 17:30 >> 17:38

PRED GLAVNU FAZU

Popović: Jako u odbrani, Hrvatska tehnički vrlo dobra

Crnogorske rukometašice preselile su se u Geteborg gdje će sjutra odigrati prvi meč glavne runde Svjetskog prvenstva. Prvi rival je Hrvatska, pobjedom lavice bi praktično osigurale četvrtfinale.

“Mi smo već imale jedan ovakav meč. Mađarska je u prvoj fazi bila veliki favorit, a bez ta dva boda put ka četvrtfinalu bio bi veoma težak. Taj ispit su djevojke sjajno položile, sada je pred njima novi test”, kazala je selektorka Bojana Popović.

Selektorka naglašava i da je Hrvatska, kako je rekla, blagi favorit.

“Najbitnije je da damo sve što možemo, da se fokusiramo na ono što najbolje radimo i nadam se završimo veliki posao. Dobro je što smo igrale sa njima, imamo dosta materijala. Spremamo se, imale smo dva dana odmora, što je dobro da bi djevojke koje su igrače mnogo mogle da se oporave“, rekla je Popović i dodala:

 “Hrvatska je velika škola rukometa, tehnički jako obučene igračice. Moramo da opet budemo jake u odbrani, jer iz dobre odbrane možemo da imamo pravi i stabilan napad, ali i pravo na neki promašaj ili tehničku grešku više. Fokus je da im izaniliziramo napad, da im ne dozvolimo da dišu i da se lagodno osjećaju“ zaključila je Popović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније