Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

05. 12. 2023. 19:13 >> 19:13

NAŠA RUKOMETAŠICA

Mugoša: Svaka od nas vjeruje jedna u drugu

Crna Gora je sinoć na fenomenalan način završila nastup u prvoj fazi pobjedom protiv favorizovane Mađarske 24:18, a jedna od najboljih u našem timu uz fenomenalne Martu Batinović i Tatjanu Brnović je bila Dijana Mugoša koja je dala osam golovoa.

"Sve što nismo iskoristile u prvom poluvremenu, smo zabile u drugom, uz fenomelanu Martu i fenomenalnu odbranu, i napad je došao. Osjetile smo ih i znale smo da je utakmica naša".

Krilo rumunske Krajove je kazala i da pobjeda dosta znači za samopouzdanje.

"Mnogo znači, pogotovo za samopoznanje, da vidimo šta možemo, vjerovali smo u ovo, prosto svaka od nas vjeruje jedan u drugu, dovoljno je da se pogledamo u oči, da iz tih oči ide ta vjera".

Nastavak, kao i do sada, svaka utakmica posebno se priprema.

"Kao i prethodne utakmice, idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, uopšte se ne zalijećemo, držimo fokus na nama, što je najbitnije da se mi za svaku utakmicu dobro pripremimo i da damo svoj maksimum i da sve sljedeće utakmice budu kao i ove prethodne", kazala je Mugoša.

Takav mentalitet i u nastavku prvenstva gdje nas očekuju dueli sa Hrvatskom, Švedskom i Senegalom.

"Mi se fokusiramo na nas, one nek igraju kako god hoće, mi se fokusiramo na nas da iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu sve budemo bolje i da pobjeđujemo", kazala je naše krilo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније