Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

04. 12. 2023. 22:42 >> 22:43

NAKON TRIJUMFA

Brnović: U bilo kojem sastavu da izađemo igramo da kraja

Veliku zaslugu za pobjedu nad Mađarskom u 3.kolu Svjetskog prvenstva imala je Tatjana Brnović, koja je postigla sedam golova.

"Mnogo smo srećne, mene posebno raduje da mi u bilo kojem sastavu dajemo maksimum i srce na terenu uz veliku dozu strpljenja odlučnosti i vrlo sam ponosna na nas kao tim" kazala je Brnović.

Taktika je bila da se od starta krene jako i stavi do znanja Mađarskoj da neće biti lako.

"Od starta smo hteje da im pokažemo da će to biti tvrd meč i da neće moći da igraju kako su navikle. One imaju dobru ekipu koja igra lepršav rukomet u nekom tempu koji njima odgovara. Ulazile smo u jake faulove, po meni totalno korektno" nastavila je Brnović i dodala:

"Ne bih se opterećivala i razmišljala o predstoječim mečevima, idemo utakmicu po utakmicu. Okrećemo se Geteborgu i sljedećoj utakmici i to je to, da se prikažemo u što boljem izadnju i vjerujemo u pobjedu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније