Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В. [ MINA ]

09. 11. 2023. 21:40 >> 21:40

GOLMANKA BUDUĆNOSTI

Gigerih: Potrebne pobjede i bodovi za plasman u sljedeću rundu

Budućnost Bemaks je neugodnoj poziciji, potrebne su joj pobjede i bodovi za plasman u sljedeću rundu takmičenja, kazala je golmanka An Katrin Gigerih.

Budućnost Bemaks u subotu očekuje gostovanje francuskom Brestu, u sedmom kolu Lige šampiona.

Gigerih je kazala da očekuje tešku utakmicu.

"Jasno je da će biti teško u gostima, ali smo trenirali naporno prethodnih dana i vjerujem da ćemo to pokazati na terenu u subotu", kazala je Gigerih.

Francuska internacionalka u podgoričkom dresu Kalidiatu Niakate očekuje težak meč, navodeći da Brest ima dobar tim.

"Pokazali su dobre stvari na početku sezone. Sigurno je da nas čekaju pune tribine, ali vjerujem da možemo da dođemo do pobjede i učinićemo sve da dođemo do dobrog rezultata. Bilo je teško na početku sezone jer smo nova i mlada ekipa. Međutim, kako vrijeme prolazi igramo sve bolje, nadam se da ćemo tako nastaviti i da će doći pobjede“, kazala je Niakate.

Brest i Budućnost Bemaks igraće u subotu, u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније