Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

И.Ш.

05. 04. 2023. 11:54 >> 12:28

PRED MEČEVE SA NORVEŠKOM

Pavićević i Alivodić: Svaka utakmica je za nas važna, daćemo svoj maksimum

Crnogorske reprezentativke Ivona Pavićević i Ema Alivodić iznijele su svoja očekivanja pred dva pripremna meča protiv selekcije Norveške, koja je aktuelni svjetski, evropski i olimpijski šampion.

"Očekuju nas dva teška meča, Norveška je odlična reprezentacija, ali ćemo pružiti svoj maksimum. Ne idemo u punom sastavu, ali će priliku dobiti igračice koje nisu imale prostora do sada, vjerujem da ćemo iskoristiti priliku na najbolji način i idemo da se borimo." kazala je Pavićević

Smatra da je svaki meč od izuzetne važnosti.

"Radujemo se što igramo te dvije utakmice protiv Norveške, nemamo šta da izgubimo i svaka utakmica je za nas važna. Imamo priliku da iskoristimo ova dva meča i pripremimo se na što bolji način" 

Njena saigračica iz reprezentacije Ema Alivodić očekuje teške utakmice i veliku borbu.

"Svjesni smo da su jaka reprezentacija, koja je osvojila sve što se može osvojiti. Moramo dati 100% i boriti se do kraja, kao i protiv svake reprezentacije. Jako je teško igrati protiv njih 60 minuta, posebno jer nam kadar nije potpun, ali nije prvi put da smo u takvoj situaciji."

Alivodić je istakla važnost svake utakmice.

"Nama je svaki trening i utakmica veoma bitna, nemamo puno okupljanja. Ove dvije utakmice su nam jako bitne kao i svaka, borićemo se do kraja i vidjeti kakav će ishod biti."

Smatra da su mečevi odlična priprema za Svjetsko prvenstvo u decembru i da se izostanak Jovanke Radičević itekako osjeća.

"Jako nam je bitno sve što radimo do decembra, forma izleda dobro, igramo u klubu. Jovanka svakako fali, posebno njena energija i srčanost."

Mečevi sa Norveškom na programu su sjutra u 19:15 časova i 8. aprila u 16:45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније