Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

09. 03. 2023. 09:57 >> 11:00

KVALIFIKACIJE ZA EP

Vujović: Znamo sve o Sloveniji, uz publiku do pobjede

Crnogorski rukometaši igraće sa Slovenijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Biće to deul trećeg kola sedme grupe. Reprezentativac Miloš Vujović nada se boljem izadanju nego na prethodnom Svjetskom prvnestvu.

"Na Svjetskom prvenstvu smo odigrali utakmicu protiv njih koja se za nas nije dobro završila, izgubili smo sa dosta razlike, međutim, to nas neće obeshrabriti za ovaj meč. Imamo dobru, mladu ekipu, momci su željni dobrih partija, pogotovo pred svojom publikom, tako da sam siguran, da ćemo dati svoj maksimim i pokušati da pobijedimo Sloveniju" kazao je Vujović.

Crna Gora i Slovenija igrali su i na prethodnom šampionatu Evrope.

"Slovenija je veoma jak protivnik, pet, šest godina unazad igraju na visokom nivou, pobijedili smo ih jednom na Evropskom prvenstvu, to će nam sigurno dati neki vjetar u leđa, jer ipak znamo da možemo da igramo dobro sa njima, samo trebamo da otanemo mirni i pripravni. Nemamo puno vremena za ekstra uigravanje, za neke velike promjene, cilj nam je da zadržimo to što smo imali i da izađemo hrabro pred svojim navijačima, da odigramo dobar meč i nadamo se da ćemo slaviti" istakao je Vujović.

Prednost naše selekcije u predstojećem meču biće domaća publika, kazao je Vujović.

"Mislim da svi ovi momci zaslužuju da publika dođe u što većem broju, da nas podrži, jer zaista igrati pred takvom publikom je nevjerovatan osjećaj i mislim da bilo protiv koje ekipe možemo da igramo na visokom nivou".

Duel u dvorani Morača počeće u 18 sati.

Isti rivali sastaće se i u nedjelju u Kopru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније