Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

10. 01. 2023. 17:25 >> 17:21

NAŠA REPREZENTATIVKA OSTAJE U BUDUĆNOSTI

Pavićević i naredne dvije sezone u "plavo-bijelom" dresu

Ivona Pavićević i u naredne dvije sezone nosiće dres Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax.

Nastavak saradnje bio je logičan i na obostrano zadovoljstvo, nakon što je crnogorska reprezentativka prošle i ove sezone, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, pokazala da je jedna od najboljih igračica u Evropi na poziciji lijevog krila.

U prostorijama kluba, Pavićević i predsjednica kluba Radmila Petrović danas su stavile paraf na novi dvogodišnji ugovor, čime je ujedno počelo i formiranje tima za narednu sezonu.

U narednim danima mogu se očekivati nove vijesti iz najvećeg crnogorskog kluba, te pojačanja koja bi mogla da najave visoke ambicije u narednoj sezoni.

Pavićević je inače, prošle sezone sa 64 gola bila drugi strijelac tima u EHF Ligi šampiona, jedna je od najzaslužnijih što je Crna Gora u novembru osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a bila je sjajna i ove sezone, u kojoj je postigla 28 golova, prije nego što je morala na pauzu zbog povrede koju je doživjela krajem prošle godine.

Uskoro se očekuje njen povratak na teren, a trebalo bi da bude jedan od glavnih aduta trenera Bojane Popović u eliminacionoj rundi elitnog takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније