Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.Č.

05. 08. 2022. 19:26 >> 19:22

EVROPSKO PRVENSTVO

Debakl mladih rukometaša protiv Hrvatske

Rukometna reprezentacija Crne Gore, igrači do 18 godina, poražena je od Hrvatske 46:21 , u mecu drugog kola grupe B Evropskog prvenstva u Podgorici.

Od starta je naša selekcija bila u podređenom položaju, Hrvati su u prva dva minuta postigli dva gola i najavili u kom će smjeru ići utakmica.

Nakon 20 minuta Hrvatska dolazi do dvocifrene prednsoti, a na poluvremenu je bilo 23:12. Veliki broj izgubljenih lopti naših momaka otvorio je prostranstva protivniku za realiciju kontranapada iz kojih nijesu grijesili.

Pet minuta prije kraja bilo je 43:19, čak 24 gola prednosti..

Najefikasnije u našem timu Premovic sa 6 golova, Beharovic 4. U Hrvatskom timu, Živković 8..

Naredni protivnik je Italija, za dva dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније