Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

17. 04. 2022. 20:25 >> 20:28
2

POKAZALI OGROMNO SRCE

Roganović: Sa ovakvom podrškom nemoguće je izgubiti

Selektor Zoran Roganović zahvalio je navijačima u "Morači" na fantastičnom navijanju tokom meča sa Grčkom.

Muška seniorska rukometna reprezentacija Crne Gore plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj. Crnogorski rukometaši savladali su večeras u Podgorici, u revanš meču baraža, selekciju Grčke 33:25 (16:12) i nadoknadila zaostatak iz Halkide.

"Utakmica je bila jako teška. Grčka se pokazala kao kvalitetan protivnik, koji je odigrao jako, pokušao da kontroliše rezultat, međutim, sa ovakvom podrškom nemoguće je izgubiti", kazao je Roganović za TVCG.

Grci su na startu nastavka uspjeli da priđu na samo gol razlike, zahvaljujući brzom centru i neorganizovanosti naše odbrane.

"Međutim, momci su još jednom pokazali ogromno srce i želju da se plasiramo na SP. Ovo je nešto najbolje što je moglo da se desi za ovu generaciju, da se nastavi kontinuitet učešća na velikim takmičenjima", kazao je Roganović

"Siguran sam da ćemo na SP imati razloga za radovanje", zaključio je.

Komentarišući atmosferu na tribinama, rekao je da je prvilegija doživjeti tako nešto.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније