Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

14. 04. 2022. 15:51 >> 16:04
1

NAŠ GOLMAN POZVAO PUBLIKU

Simić: Grci su pokazali srce i zube, ali sada je vrijeme za nas

Jedan od najboljih pojedinaca u prvom meču utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Crne Gore i Grčke, Nebojša Simić, pozvao je navijače da u što većem broju podrže "Lavove" u revanš meču. 

Naš golman je podsjetio na utakmicu kada je Crna Gora pobijedila najbolju reprezentaciju nas svijetu - Dansku. 
 
"Posljednji put se tresla "Morača" kad je šampion svijeta morao da položi oružje pred malom ali nikad jačom Crnom Gorom. Sad protivnik djeluje slabasno u odnosu na moćne Dance ali važnost utakmice nikad veća", napisao je Simić na svom Fejsbuk profilu.
 
Naša reprezentacija je poražena u prvom meču u Halkadi sa 25:23, pa će naši momci juriti zaostatak od dva gola razlike. 
 
"Grci su nam pokazali zube i srce u prvom meču ali sad je vrijeme na nas. Idemo u nedjelju u 18h da zajedničkim snagama probamo da izborimo učešće na Svjetskom prvenstvu. Ulaz je slobodan! Za Crnu Goru svi", dodao je Simić. 
 
Utakmica se igra u "Morači" u 17. aprila sa početklom u 18 časova. Ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније