Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

10. 03. 2022. 06:15 >> 06:19

JABLAN ZA PORTAL

Uprava obećala da će do kraja sezone izmiriti sva dugovanja

Crnogorski muški rukometni klubovi godinama kubure sa finasnijama, a najnoviji primjer je Budućnost. Igrači dva mjeseca nijesu trenirali zbog neisplaćenih zarada, odbili su da putuju u Bijelo Polje na meč sa Jedinstvom , klubu je prijetilo izbacivanje iz lige, ali se ovih dana nekako našlo rješenje. Trener “plavih“ Nikola Jablan kazao je za Portal RTCG da je uprava obećala da će do kraja sezone izmirivati sve zaostale plate.

“Imam informacije da su igrači dobili obećanje da će do kraja sezone bit redovno isplaćena njihova potraživanja. Takođe, upoznati smo sa odlukom Glavnog grada koji će finansijski ili kroz vlasničku strukturu pomoći klub.“, kazao je Jablan.

Igrači su se prije šest dana vratili treninzima, a za vikend su odigrali meč sa Sutjeskom, koji su dobili 30:28.

“Obezbijeđeno nam je tri treninga nedjeljno i pokusaćemo da se što prije konsolidujemo s obzirom da nismo trenirali dva mjeseca“, kazao je strateg Budućnosti.

Pojavio se, međutim, novi problem.

“Do 15. marta se hobluje parket u dvorani “Verde“, tako da koristimo neke termine u SC “Morača““, kaže Jablan.

I pored svih nedaća, on poručuje , da će ekipa učiniti sve da ostvari ciljeve, koji su zacrtani na početku sezone.

“Odlučni smo da do kraja sezone istrajemo i napravimo što bolji rezultat. Cilj Budućnosti u ovom trenutku je finale Kupa, s obzirom da smo na tabeli visokopozicionirani i samim tim smo obezbijedili da klub može već sad planirati takmičenje za narednu sezonu u Prvoj ligi“, zaključio je trener Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније