Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z. [ Mina ]

18. 02. 2022. 11:54 >> 11:55

NOVI UGOVOR O SPONZORSTVU

Rukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Rukometni savez Crne Gore i kompanija Bemaks potpisali su novi ugovor o sponzorstvu i za još godinu produžili saradnju, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da će na osnovu ugovora, koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije Miladin Mijajlović, Bemaks i u narednih godinu biti generalni sponzor "crnogorske kuće rukometa".

To je drugi sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon nedavnog produžetka saradnje sa kompanijom SBbet.

"Time se potvrđuje da su uspješne i društveno odgovorne kompanije zadovolje saradnjom sa Savezom, zbog čega nastavljaju da ulažu u razvoj našeg rukometa i podržavaju aktivnosti reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni", piše u saopštenju.

Predsjednik Petar Kapisoda kazao je da nastavljaju saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija.

"Prošle godine smo zaključili ugovor i po prvi put dobili generalnog sponzora. Sada stavljamo paraf na nastavak saradnje, što je uvijek posebno zadovoljstvo, jer je potvrda da smo u periodu iza nas ostvarili zacrtane ciljeve. Delovanje Bemaksa je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su oni potvrdili da je ulaganje u sport najbolja investicija", kazao je Kapisoda.

On vjeruje da je novi ugovor nastavak dobrih rezultata i dostojnog predstavljanja države na najvećim međunarodnim takmičenjima.

Mijajlović je naglasio da je cilj kompanije Bemaksa od osnivanja bio da pored zauzimanja jedne od liderskih pozicija u svojoj oblasti poslovanja, bude prepoznata i kao jedan od lidera u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

"Osluškujući potrebe zajednice i ispunjavajući ih kroz humanitarne aktivnosti – donacije i sponzorstva kojima je pomogla pojedince i udruženja u ostvarivanju svojih ciljeva. Zaključivanjem Ugovora sa Savezom imali smo za cilj da doprinesemo promociji rukometa i sporta uopšte kao jednog od ključnih faktora u razvoju pojedinaca i društva", rekao je Mijajlović.

On je naglasio da su nastavkom saradnje željeli da daju dodatni podsticaj da crnogorske rukometašice i rukometaše ostanu na putu kojim su i do sada hrabro koračali.

"Predstavljali su našu Crnu Goru na najljepši mogući način čineći sve nas srećnim i ponosnim na njihove uspjehe", kazao je Mijajlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније