Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ M.M.Lj. ]

25. 01. 2022. 14:45 >> 14:47
1

SIMOVIĆ

"Pokušaćemo da se prilagodimo brzoj igri Islanda"

Crnogorski reprezentativac Nebojša Simović pred utakmicu sa Islandom kaže da su “lavovi”umorni, ali da će dati sve od sebe da dobiju utakmicu.

„Umor može da utiče, ali imamo dan da se odmorimo i oporavimo uz pomoć fizioterapeuta. Probaćemo da izađemo na teren, da damo maksimum i dobijemo utakmicu“, kazao je  Simović.

Kazao je da je stil Islanda drugačiji, da igraju brzo, ali da će naši reprezentativci pokušati da se prilagode. Smatra da su protiv Francuske izgubili šansu u prvom poluvremenu, jer je Crna Gora mogla da bude u vođstvu nakon 30 minuta.

„Dobro smo počeli, igrali dosta dobro, ali je u drugom dijelu prvog poluvremena došlo do umora, samim tim je opao i intenzitet igre. Bili smo dosta umorni, nismo uspjeli da ispratimo ritam koji nam je Francuska nametnula. To je dovelo do nepovoljnog rezultata”,zaključio je Simović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније