Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ B.B. ]

16. 01. 2022. 14:58 >> 15:05
30

INCIDENT U MAĐARSKOJ

Lasica isprovociran pljunuo navijača, biće novčano kažnjen

Nakon utakmice Crne Gore i Sjeverne Makedonije, na turniru u Mađarskoj, desio se incident u kojem je učestvovao naš krilni igrač Marko Lasica. On i Miloš Vujović su tokom čitavog susreta bili targetirani od makedonskih navijača koji su pokušavali da ih isprovociraju i na kraju su to i uspjeli sa Lasicom.

On je nakon razmjene uvreda navijača i naših igrača prišao i pljunuo jednog od makedonskih navijača koji je to pokušao da uradi i njemu nekoliko trenutaka ranije, ali to nije snimljeno.

Za Lasicu se sprema kazna i to novčana, tako da bi trebalo da nastupi na sljedećem meču protiv Slovenije.

Ono što je dobro je da je Vasko Ševaljević kao kapiten izašao ispred crnogorskih igrača i izvinio se zbog postupka reprezentativca, a slično su uradili i ostali.

Bilo je napeto, ali se sve završilo bez nekih većih posljedica.

Što se tiče našeg organizacionog tima oni će se potruditi da od EHF traže zaštitu, kako bi se izbjegle slične situacije u ponedjeljak kada se očekuje takođe veliki broj makedonskih navijača.

Organizatori su, čini se, napravili propust, jer je jedan od makedonskih navijača i tokom utakmice pokušavao da makedonskom zastavom, pa čak i rukom dotakne nekog od naših igrača i na kraju se to pretvorilo u incident koji nam nije trebao.

Vlado Perović, TVCG

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније