Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

15. 01. 2022. 20:10 >> 20:21
2

"IGRAJU SA VELIKOM ENERGIJOM"

Simić: Heroj nisam ja, već cijela ekipa

Golman crnogorskih rukometaša Nebojša Simić bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf nad Sjevernom Makedonijom. On je u prvi plan stavio kolektiv i istakao da mu je ovo jedna od najdražih pobjeda u karijeri.

“Heroj nisam ja, već cijela ekipa. Mnogo sam ponosan na ekipu, koja igra sa ogromnom energijom. Ovo je nevjerovatan kolektiv. I kad ide loše, moraš da bodriš, uvijek treba da vjerujemo. Ovaj put ću im oprostiti, sljedeći put neću”, kazao je Simić za RTCG.

On je uoči meča imao zdravstvenih problema...

“Nisam htio javnost da opterećujem sa svojim problemima. Morao sam da idem na magnentnu rezonancu jer su me mučila leđa nekoliko dana, pa mi nedostaje kontinuitet treninga. Bilo je teško, trebalo je da me malo krene i onda se pretvaram u svoju najbolju verziju. Živim za ove trenutke, kao kada sam sina dobio. Suze mi krenu kada pomislim na ovakve trenutke i ovo ću pamtiti cijelog života. Glavom bih udario u stativu, samo da skinem loptu.”, kazao je Simić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније