Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

05. 12. 2021. 23:00   >>  23:01 2

REAGOVALE NAKON STARTNOG PORAZA

Popović: Ponosna sam na djevojke

Selektorka crnogorskih rukometašica Bojana Popović istakla je da je ponosna na tim , koji je sjajno reagovao nakon ubjedljivog poraza od Slovenije na startu prvenstva.

Crna Gora je slavila protiv Angole 30:20 i praktično osigurala drugu fazu Svjetskog prvenstva.

“Ponosna sam na djevojke, jer su uspjele da se izdignu i da na ovakav način odigraju utakmicu. Odbranom 6-0 smo rivala ostavile bez šansi. Ovo je realan rezultat, jer smo hrabro i punim srcem igrale. Naša namjera je i bila da dobijemo jednu utakmicu u grupi, mislim da smo već u drugoj rundi, što je bio naš cilj. Čekaju nas još četiri važne utakmice za sve što radimo za budućnost“, kazala je Popović.

Jovanka Radičević je sa 12 golova presudila Afrikankama.

“Drago mi je što smo se izdigle, nije bilo lako i jednostavno. Ja sam znala kako da se podignem, ali željeli smo da pomognemo mlađim djevojkama da to urade. Crna Gora ima karakter, to smo pokazale, a kada je tako, onda preko puta može da bude bilo ko“, rekla je Radičević.

Crna Gora će za dva dana igrati protiv Francuske.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније