Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 04. 2021. 16:19   >>  17:46 3

DEBITUJE U BARAŽU ZA SP

Dragan Adžić preuzeo Sloveniju

Dragan Adžić novi je selektor ženske reprezentacije Slovenije, saopšteno je iz rukometnog saveza te zemlje.

Crnogorski trener je potpisao ugovor do 2024. godine, a debitovaće 17. aprila protiv Islanda u prvom meču baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

"Dolazak na klupu slovenačkog tima za mene je veliki izazov. Veoma sam motivisan i počastvovan. Kao dobar prijatelj sa velikim brojem slovenačkih trenera sa kojima sam sarađivao, imam dosta informacija o timu. Daću sve od sebe da ostvarimo željene rezultate. Želim da podignem kvalitet igračica, da ih ohrabrim da pokažu pravi karakter i kvalitet", rekao je Adžić.

 Adžić je u novembru napustio Budućnost, nakon deset godina.

Sedam godina je vodio žensku rukometnu reprezentaciju Crne Gore sa kojom je 2012. osvojio zlato na Evropskom prvenstvu , te srebro na Olimpijskim igrama 2012.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније