Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnogorska šestorka

L.V.

02. 08. 2024. 13:18 >> 13:19
Čitaj mi:

TRENER MILENKOVIĆA

Franeta: Iza nas je odlična sezona i ovo je samo početak

Danijela Franeta, trener našeg plivača Miloša Milenkoviča kazala je da je i sama osjetila tremu od cijelog ambijenta u "La Defens" areni u Parizu.

"Pa moram da kažem da je i kod Miloša i kod mene bila prisutna ogomna trema, ali vidjeli ste kada izađete gdje ima 20-ak hiljada ljudi koji podržavaju sve takmičare, jako je teško iskontrolisati se. Sami ulazak na plivalište, start, i vidljivo je bilo da je jako velika trema u pitanju. Međutim mi stvarno moramo da budemo zadovoljni da je on sa 19 godina uspio da odradi trku. Mi smo očekivali bolji rezultat, međutim ne mogu da kažem da smo nezadovoljni pošto je iza nas fantastična sezona, kojoj se niko nije nadao. i ne želim da ovim rezultatom obilježimo ovaj fantastični dio".

Franeta je kazala da je iza nje i njenog pulena odlična sezona.

"Odradili smo fenomenalnu sezonu, i ovo je samo jedan početak i da uživa u odmoru", kazala je ona.

"Mi smo imali reper trku u odnosu na Evropsko prvenstvo kada je on okrenuo 24,48, pogotovo jer smo radili na drugoj pedesetici, i taj okret je bio loš jer on u tom podvodnom stiče tu prednost, i ne dozvoljava protivniku da stigne iza njega, tj. da ne pliva u njegovom talasu. Tako da on je svjestan bio odmah poslije trke, i rekao je taj sam dio loše odradio, što mi je normalno jako drago jer koliko god da je mlad mora da bude svjestan da postoje greške. To ćemo zajedno da analiziramo i da se trudimo da se to više ne ponovi. On se trudio pred kraj, dizao je ritam, i to je sekundu i dvije desetinke od njegovog ličnog i državnog rekora koje je odplivao prije mjesec dana", kazala je Franeta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније