Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnogorska šestorka

02. 08. 2024. 12:03 >> 13:12
Čitaj mi:

IZJAVA NAKON TRKE

Milenković: Prevelika arena, prve Olimpijske igre, ređa se iskustvo

Miloš Milenkovič isplivao je kvalifikacije u 100 metara leptir rezultatom 54,26 sa kojim je zauzeo četvrto mjesto u svojoj grupi i 34. ukupno na Olimpijskim igrama u Parizu.

Naš mladi plivač je apostrofira da je bitno iskustvo.

"Pa prvi utisci su, prevelika arena i za prvi put i Olimpijske igre ovo nije loše, ređa se iskustvo. Zadovoljan sam jer je ova trka bila kraj moje plivačke sezone, i dobro sam je odradio, spustio sam se na evropskom 52,97, sada nažalost sam pokvario vrijeme, ali to je što je".

Na okretu Milenković je bio drugi, ali završnica je bila slabija.

"Slabija završnica, mislim da sam mogao još bolje".

Slijedi odmor i pauza od tri nedjelje a onda kreće novi ciklus.

"Mali odmor, ionako nam je zatvoren bazen. Odmaraćemo dvije do tri nedjelje i poslije krećemo u sljedeći olimpijski ciklus. Slijedi nam Svjetsko prvenstvo u Singapuru 2025. i Igre malih zemalja koje će se održati u Andori. Ima dosta posla", kazao je naš plivač.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније