Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnogorska šestorka

02. 08. 2024. 11:44 >> 11:50

OD SPECIJALNOG IZVJEŠTAČA RTCG-A

Milenkoviću značajno iskustvo sa prvih Olimpijskih igara

"La Defens Arena" u Parizu bila je puna već sat vremena prije početka prvih kvalifikacionih trka što dokazuje još jednom da je plivanje jedno od sinonima za olimpijske igre.

Naš plivač Miloš Milenković imao je tu čast da bude u kvalifikacionoj trci na 100 metara leptir, koja je otvorila današnji program.

Prve olimpijske igre, prvi put vjerovatno pred ovolikom publikom, uz podatak da je naš Miloš četvrti najmlađi takmičar, i na kraju bio je četvrti u svojoj grupi sa vremenom 54,26.

Rezultat koji je gori od njegovog najboljeg vremena i crnogorskog nacionalnog rekorda koji je isplivao ove godine a koje iznosi 52.97.

Miloš je bio dobar na okretu, bio je drugi, ali nakon toga je uslijedila slabija završnica.

Na kraju u ukupnom poretku naš olimpijac je zauzeo 34. mjesto, ogromno iskustvo uz nadu da će i sama država da stane iza mladog Budvanina jer definitivnitivno dugo nismo imali ovakav plivački potencijal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније