Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Atletika

S.V.

09. 08. 2024. 13:07 >> 13:06

Čopra za RTCG: Moja tehnika nije bila najbolja, ali srećan sam zbog srebra

Indijac Neraj Čopra osvojio je sinoć srebro sa 89,45 metara, koliko je bacio u drugoj seriji.

"Velika borba, svi smo bili u formi, srećan sam jer sam donio medalju svojoj zemlji. Moja tehnika možda nije bila najbolja, ali sam mentalno bio spreman da baci preko 90 metara", kazao je Čopra za RTCG.

On i Pakistanac Aršad Nadim, koji je osvojio zlato su veliki rivali.

"Četitike Nadimu za zlato, zaslužio je. Od 2016. godine smo rivali, uvijek sam ga pobjeđivao, ovoga puta on je slavio. To je velika stvar za njegovu zemlju, Nedim je prošao veliki put", kazao je Čopra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније