Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Atletika

S.V.

09. 08. 2024. 11:50 >> 12:15

BACAČ KOPLJA

Piters za RTCG: Ovaj rezultat je obično dovoljan za srebro ili zlato, Pakistanac sve iznenadio

Anderson Piters, bacač koplja, podijelio je utiske s našom ekipom, nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je hicem od 88,54 metra stigao do medalje.

"Plan je bio da ja i Kinani Džejms osvojimo tri medalje ovdje. Šteta zbog njega, u polufinalu je imaš strašnu trku,ali su ostali trčali brže nego obično, žao mi je zbog njega", kazao je takmičar iz Granade.

Zlato je pripalo Pakistancu Aršadu Nadimu.

"Pakistanac je sve šokirao svojim hicem, gledao sam ga na prvenstvu svijeta, bio je dobar, ali ne ovoliko dobar. Bila je to specijalna noć za njega.", istakao je Piters i dodao:

"Sa mojim rezultatom u bilo kojem takmičenju bih uzeo barem srebro ili zlato. To pokazuje kakav je nivo u ovoj disciplini".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније