Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

16. 10. 2024. 14:27 >> 14:27

NOVA INVESTICIJA

Nakon Birmingema Brejdi postao manjinski vlasnik Rejdersa

Tom Brejdi, legenda američkog fudbala, zvanično je postao manjinski akcionar Las Vegas Rejdersa, jedne od franšiza američkog fudbala (NFL).

Brejdi (47) ima pet odsto akcija, saopšteno je poslije sastanka ostalih akcionara u Atlanti.

O principu ulaska bivšeg kvoterbeka Nju Ingland Patriotsa i Tampa Bej Bakanirsa  u kapital Rejdersa raspravljalo se godinu i po dana, a razgovori su se odnosili na tačan procenat njegovih akcija, ali i na mogući sukob interesa vezan za njegovu poziciju komentatora na američkom televizijskom kanalu Foks sport.

NFL je već izdao ograničenja na medijske intervencije Toma Brejdija, kao što je izbjegavanje kritikovanja protivničkih timova i sudija.

Osvajač sedam Superboulova u 23-godišnjoj karijeri, Brejdi je velika zvijezda u SAD.

Franšiza Rejders, sa istorijskim sjedištem u Kaliforniji (u Ouklandu i Los Anđelesu), preselila se 2020. u Las Vegas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније