Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

13. 10. 2024. 22:07 >> 22:07

SVJETSKO PRVENSTVO

Dvije zlatne medalje, nekoliko finala za crnogorske hip hop plesače

Crnogorski plesači ponovo su ostvarili sjajne rezultate na Svjetskom prvenstvu u Skoplju.

Nakon prošlogodišnje zlatne medalje u disciplini hip hop solo, Sofija Burić iz plesnog kluba „Royal“ (Nikšić) je potvrdila da je najbolja i ove godine, i u konkurenciji od 215 plesača osvojila zlatnu medalju u uzrasnoj kategoriji "djeca.

Seniorka Lena Nikolić iz plesnog kluba „Habanera“ (Bar) osvojila zlatnu medalju u konkurenciji od 168 plesača iz 35 zemalja i 4 kontinenta.

Sjajne rezulatate osvojile su i sportisktinje u mlađim uzrasnim kategorijama: Staša Kostić, Vladana Kostić, Lana Lasica i Arijana Kovačević.

One su se plasirale u samo finale IDO WORLD HIP HOP & POPPING CHAMPIONSHIPS 2024, koje se trenutmo održava u Skoplju.

"Ovo je istorijski rezultat u pojedinačnim sportovima kada je naša zemlja u pitanju. Plesni savez Crne Gore upućuje iskrene čestitke Leni Nikolić i Sofiji Burić, kao i ostalim takmičarkama na osvojenim plasmanima. Čestitke upućuje i ponosnim trenerima iz PK “Habanera” i PK “Royal”, naveli su iz Plesnog saveza Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније