Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

V.P.

13. 10. 2024. 11:01 >> 13:30
Čitaj mi:

Bodibilding i fitnes

Crnogorski takmičari bogatiji za iskustvo s prestižnog "Arnold Classic Europe"-a u Madridu

Na jednom od najvećih i najznačajnijih bodibilding i fitnes takmičenja, "Arnold Classic Europe" u Madridu, Crna Gora nastupila je u tročlanom sastavu i ostavila lijep utisak u izuzetno jakoj konkurenciji.

Ilija Ivanović zauzeo je drugo mjesto u kategoriji "fit model" krunisavši ulazak u takmičarske vode na odličan način, dok su juče Ivanović i Nikoleta Vušurović završili na petoj poziciji u konkurenciji fit parova što je, ujedno, prvi put da se naši predstavnici pojave u pomenutoj kategoriji na "Arnold Classic"-u.

U kategoriji "bikini" Vušurović se nije izborila za finale (+172 cm), kao ni Marijana Zec (-168 cm i "masters"). Ivanović, Vušurović i Zec članovi su podgoričkog "Big Fitness"-a.

U Madridu je ovaj klub predstavljala i Amela Omanović, takmičarka iz Bosne i Hercegovine, plasiravši se u finale kategorije "bikini (-165 cm)".

Vrijedi istaći i da se predsjednik Bodibilding, fitnes i krosfit saveza Crne Gore, Dražen Vujošević, sastao s prvim čovjekom Svjetske federacije (IFBB), dr Rafaelom Santonjom, povodom unapređenja funkcionisanja Bodibilding i fitnes saveza s područja Balkana, jačanja saradnje između federacija i bolje organizacije sportskih događaja na ovim prostorima.

Uz to, dogovoreno je da Crna Gora bude domaćin Balkanskog prvenstva i Kongresa početkom aprila naredne godine što je još jedno veliko priznanje IFBB-ja i potvrda dobrog i kontinuiranog rada našeg Saveza.

Sve u svemu, novo učešće na međunarodnoj sceni vrijedno je iskustvo za naše takmičare koji se već okreću novim izazovima, prvenstveno IFBB Svjetskom interkontinentalnom kupu i Državnom prvenstvu u Herceg Novom od 18. do 20. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније