Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. [ OSCG ]

07. 10. 2024. 17:22 >> 17:22
Čitaj mi:

kvalifikacije za Ligu šampiona

Herceg Novi u Poljskoj, Vasileva: Želimo iznenađenje

Odbojkašice Herceg Novog otputovale su za poljski Lođ, gdje ih očekuje revanš utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je na programu u utorak, 8. oktobra od 18 časova.

U Herceg Novom, Lođ je slavio maksimalnim rezultatom, ali su Novljanke prikazale dobru igru protiv tima iz Poljske. Kapitenka Ralitsa Vasileva vjeruje u svoj tim, i priželjkuje iznenađenja u gostima.

“Na prethodnoj utakmici smo pokazali da možemo da se nosimo sa jednom ekipom koja već duži niz godina učestvuje u Ligi Šampiona. Iskoristili smo dane između dvije utakmice da se pripremimo i fizički i taktički i ne sumnjam u to da ćemo sjutra pružiti veći otpor i ako nam se ukaže prilika da iznenadimo protivnika i stignemo do ,,zlatnog” seta”, kazala je Vasileva.

Timu Srđana Crnojačkog potrebna je pobjeda rezultatom 3:0 ili 3:1, kako bi obezbijedio “zlatni set”, u kom bi takođe morao da slavi za nastavak takmičenja.

Pobjednik ovog dvomeča plasiraće se u grupu D Lige šampiona za odbojkašice, u kojoj još nastupaju turski Fenerbahče, francuski Neptun Nant i mađarski Vašaš Obuda Budimpešta. U slučaju da Lođ bude bolji u ovom dvomeču, Herceg Novi bi evropski put nastavio u CEV kupu, gdje će se sastati sa ekipom THY Istanbul.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније